Blog Doodle

Baru lepas makan daging paprik
Tu pasal la saya tayang

Out of title sudah...ngeh3
Today's entry I want to share about blog yang ada doodle yang 'come lote' + cute mute !!!
*out of sudden jadi bahasa rojak*

3 blogs that I admire
1 belongs to a boy and 2 more blogs belong to 2 girls

His blog memang AWESOME !!!
He inserts each of his posts with his own doodles
Saya suka baca blog Yazid
Contoh doodle Yazid 
CUTE right..? heee~

The Owner of Cerita Cunndaa blog  juga ada creativity yang WOW !!!
By using her skillful hand
She makes her own doodle with Photoscape
VERY IMPRESSIVE !!!
This is first doodle yang saya dapat dari kakak Cunndaa
Don't trust me???
Read this post . . . Doodle Untuk Follower ~Anys~

A talented girl who has nice art
I like her simple arts but freaking cute for me
She grabs the visitors attention by her doodles
She had given to me a couple doodle
Here it is
Look !!!
She writes my name there and my boyfie's name...ngeh3

What else are you waiting for..?
Takkan tengok sampai meleleh air liur jewp?
Send your request !!!
Bukan senang tau nak buat doodle
Paling simple mimple pun
Ramai yang lukis pakai tangan, scan and warna ikut Ps, photoscape, paint tool SAI and etc

For example :
But, still comel
Reveals the naturality
*entah betul ke tidak ayat saya tu*

Tu saja untuk segmen "DOODLE" kali ini
Kalau korang ada tahu blog doodle yang best-best
Jangan segan-silu SHARE dengan saya ya~
OK Ladies and Guys
We'll meet in next post +_+"


Nota Mulut : *membodek* Yazid, buatlah doodle free untuk saya satu...kakak Cundaa and Cik Tempe bagi free saja untuk saya...hik3
Nota Tangan : kawan2 pakat meng-upload gambar raya masing2. JELES aku dibuatnya. mana la USB aku menyorok nih. keluh lagi, keluh dan keluh...haish~ 

13 candies ♥:

Amirrah Zawani said...

tak pandai bab mendoodle ni =_=

miss lollipop said...

@Amirrah Zawani sama la kita...hax3

AesyaZealous said...

diorang mmg superb bab2 doodle nih

miss lollipop said...

@AesyaZealous betul3 *jeles sy d buatnye*

✿cik tempe✿ said...

ehem, macam kenal je doodle tuh. thanks dear :) heeee..*terharu

miss lollipop said...

@✿cik tempe✿ mooostly welcome...hik3

ChoMoTcHomEyL said...

salam hye hye miss lollipop !!
saya pun minat jugak dgn doodle ni . .
kite belajar sama sama wat doodle yee !!! weeee :)

miss lollipop said...

@ChoMoTcHomEyL buat sesma??? tangan sy tiada seni :(

yazid said...

ehhh?? number one?? hehehehhe.. ape2 hal pn, thanx tuan blog =)

miss lollipop said...

@yazid u're mooostly wc Yazid ^_^

yazid said...

lohhh nk doodle ke?? hehe..tk ckp awal2..

send emel ke yazid_torpedo@yahoo.com.my

(bgtau siapa awk)

nnti sy akn reply emel tu bgtau langkah seterusnya.. =)

miss lollipop said...

@yazidDone !!! heee~

Yazid Torpedo said...

salam, saya dah buatkan doodle utk kamu ke?? maaf saya terlupa, saya cari2 emel tk jmupa..sent sekali lagi :)

 

Copyright by © 2015 .
Edited by ♫ Plum Fragrance Blogspot ♫ Let's go to my website Facebook Xuan Mei Fen