10 Perubahan Wajah Idola K-Pop Paling "DRASTIK"


HELLO K-POP FANS !!!
Hari ni Xuan nak reveal WAJAH artis k-pop yang berlaku perubahan yang teramat-amat ketara...
By The Way !!!
LIKE POST NI KAT BAWAH KALAU KORANG SUKA KEYH???
Nak tau sape?
JOM KITA TERJAH !!!

10 - Park Jung Min 'SS 501'
 mengakui berat badan beliau turun sebanyak 10kg dan tampil menarik dengan gaya rambut dan gaya berpakaian yang menarik

9 - Se7en
 tak banyak berubah just berubah penampilan kepada lelaki dewasa HANDSOME !!!

8 - Park Bom '2NE1'
 Si Cantik ini memang sudah GORGEOUS dari dulu lagi just tampil dengan penampilan yang SUPERB !!!

7 - Jaejoong 'JYJ'
 dari wajah yang chubby dan cute beliau berubah menjadi lelaki dewasa yang berkarisma

6 - Jungshin 'CN Blue'
 Jungshin menjadi buah mulut ramai kerana dulu dia agak gemuk tapi, kini tampil dengan penampilan kurus

5 - Goo Hara 'KARA'
 Hara dengan SLUMBER mengaku melakukan operation kelopak mata, hidung dan memakai braces.

4 - Lee Teuk 'Super Junior'
 Foto sebelum DEBUT. Now, his face sangat- sangat bersinar dan hidung dia nampak kecil kan, kan, kan???

3 - Jessica 'SNSD'
 Sica mewarnakan rambut dengan warna perang dan memakai braces. yang hairannya, camne muka dia berubah dari dulu kan? Anyway, CUN !!!

2 - Tiffany 'SNSD'
 Mata, hidung dan bibir tiffany sangat BERBEZA, right???

1 - Sunny 'SNSD'
 Telah melakukan operation mata and lost weight

 sudi baca yeppp !!!

nota mulut : LIKE KAT BAWAH KALAU SUKA

2 candies ♥:

iQapiQa said...

wow.lain giler koy.huh!plastik sangat kan.hihiihi

miss lollipop said...

@iQapiQa yg top 5 tuh platik. y above tuh natural cket.

 

Copyright by © 2015 .
Edited by ♫ Plum Fragrance Blogspot ♫ Let's go to my website Facebook Xuan Mei Fen