LA TAHZAN


ASSALAMU'ALAIKUM ...

Banyak betul dugaan yang ALLAH bagi kat kita, kan?
Bukan nak mengeluh,
JUST nak bagitahu betapa sayangnya ALLAH terhadap kita.
Ujian datang bertubi-tubi.
Sampai kadang-kadang dah tak reti nak buat fake face expression.

Mahu tak kejang rahang kalau asyik BUAT-BUAT senyum.
(macam la Xuan seorang saja yang ada problems)

Eh, eh...
Ni bukan CINTA terhadap pakwe OK..?
Xuan CONFIRM, setiap orang sering MEMUHASABAH DIRI
samada korang semua sedar or tak, kan?
(tu dia...ustazah dah mai dah!)

Sama la dengan Xuan.
Xuan sering MENYAKITI dan DISAKITI.
Biasa la, dah buat jahat.
Kena la balik.
WHY?
Because KARMA really exist in our life !!!
Don't you guys realize that???


Xuan dah banyak menyakiti parents Xuan.
Ala...korang pun mesti pernah lawan cakap parents korang, kan?
(Baik mengaku :p )
Xuan dah banyak sakiti hati kawan-kawan.
For sure, I know that friends are the most closer person to me.
(ramai lagi kawan, bukan tuh jewp)

Xuan juga SEDANG menyakiti hati si dia
Ouchhh !!!
That is DAMN cute !!!
Actually, cari gaduh dengan dia memang THE BEST thing ever.
Dah lama tak cari gaduh, HAHAHA
Kalau dia baca, just nak beritahu.
"SINCE I AM BORING, I WOULD LIKE TO DO SOMETHING AND THAT 'SOMETHING' IS TO HAVE A FIGHT WITH YOU !!!"

You are still my MR.SUNSHINE wahai AFIQ ( :

LAST BUT NOT LEAST,
Xuan banyak DOSA dengan ALLAH, sob3.
STILL lewat sembahyang subuh time weekend.
Tak tahu dah macam mana nak buat.

FOR THE CONCLUSION,
before we start to make something.
REMEMBER !!!
Whether what are we trying to do will make people around us hurt or not.
So, BERHATI-HATILAH...
KEDATANGAN ANDA DINANTIKAN ORANG-ORANG YANG TERSAYANG.


THANKS TUMBLR FOR SPONSORING THOSE BEAUTIFUL PICTURES, ahakkk !!!

4 candies ♥:

ryzna sha said...

saya kalau boring pun ske cari gadoh nan si dia . huhu

Gadis Pantai Timur said...

ujian yang datang adalah untuk meningkatkan iman kita..same lah kita,liat btol nak bangun subuh time weekend..solution..join weekend program yang pukul 8 dah kena terpacak kat tempat prog..

miss lollipop said...

@ryzna sha HAHAHA, susah kan dpt pakwe baik sgt. kte plk kne uat jahat kat dye :D

miss lollipop said...

@Gadis Pantai Timur mak aih ! program apa tuh? Mcm mnakutkn jewp..?

 

Copyright by © 2015 .
Edited by ♫ Plum Fragrance Blogspot ♫ Let's go to my website Facebook Xuan Mei Fen